Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 349 Харківської міської ради»

ПРОВОДИ МАСЛЯНОЇ

24 лют. 2012
24 Лютого відбулася спортивна розвага "ПРОВОДИ МАСЛЯНОЇ"

В ПРОВЕДЕННІ АКТИВНУ УЧАСТЬ ВЗЯЛИ ДІТИ, РЯЖЕНІ ДОРОСЛІ "ЗИМА", "ВЕСНА","МАСЛЯНА" ВЕСЕЛІ СКОМАРОХИ.

ДІТИ ГРАЛИ В СНІЖКИ, ВОДИЛИ ХОРОВОДИ.

МАСЛЯНА ПРИГОСТИЛА УЧАСНИКІВ МЛИНЦЯМИ, ВАРЕНИКАМИ.

КУЛЬМІНАЦІЄЮ СВЯТА БУЛО ВОГНИЩЕ НА ЯКОМУ СПАЛЮВАЛИ ОПУДАЛО МАСЛЯНОЇ ТА ЗАКЛИКАЛИ ПІСНЯМИ - ВЕСНЯНКАМИ ВЕСНУ:
  ЗИМУ ПРОВОДЖАЄМ
ВЕСНУ ЗАКЛИКАЄМ